Ράνια Τζίμα: Η viral απάντηση της στο γιατί είναι «αυστηρή» (video)

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, η οποία στην εικοσάλεπτη συνέντευξη της  αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζίμα τόνισε ότι δεν έχει καμία αίσθηση για το τι συμβαίνει στα social Media με αποτέλεσμα να μην μαθαίνει τι λένε για αυτή, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν νιώθει καθόλου επαναστάτρια και ότι έχει πιάσει πολλές φορές τον εαυτό της να λέει «γιατί δεν

μίλησες εκεί ενώ έπρεπε;».

Η ίδια μεταξύ άλλων τόνισε ότι την χαροποιεί όταν στον δρόμο την αναγνωρίζουν και της λένε καλά λόγια νέα παιδιά και γυναίκες, επισημαίνοντας επίσης ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον εαυτό της, λέγοντας ότι δεν της αρέσει που μεγαλώνει αλλά νιώθει ευγνώμων  για αυτό, καθώς δεν είναι αυτονόητο ότι κάποιος ξυπνάει κάθε μέρα και βλέπει τους δικούς του ανθρώπους να είναι εκεί.

Η απάντηση που έγινε viral όμως ήταν άλλη. Ήταν στην αρχή της συνέντευξης όταν της έγινε ερώτηση για το αν νιώθει αυστηρή. Η ίδια τόνισε ότι δεν είναι τέτοια αναφέροντας «μήπως για πολλά χρόνια ήμασταν ανεκτικοί και τώρα ξαφνικά το να γίνονται κανονικές ερωτήσεις μας φαίνεται σοβαρό; Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς και πρέπει να έχει, είμαστε εκεί για τους πολίτες όχι για εμάς»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα
Keywords
Τυχαία Θέματα