Σαλαμίνα: Ο 71χρονος αφού σκότωσε την 43χρονη, μετά πήγε για καφέ με φίλους του στο Κερατσίνι-Εγώ τη σκότωσα την «π@@@α»

Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στη δολοφονία της 43χρονης που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 71χρονου συντρόφου της.

Σύμφωνα με βίντεο που παρουσιάστηκε στην τηλεόραση του Star, ο 71χρονος λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της άτυχης Γεωργίας πήγε στο Κερατσίνι για καφέ με φίλους του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς,

του εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνος τη σκότωσε: “Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. “, φέρεται να του είπε.

Στον Εισαγγελέα ο 71χρονος

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη 6/12, ο 71χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε στη Σαλαμίνα την 43χρονη σύντροφό του. Αναμένεται να του ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, και στη συνέχεια ο άνδρας θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του στον ανακριτή.

Ανηψιός του Παττακού;

Tην ίδια στιγμή, η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει σε πρωτοσέλιδό της πως ο 71χρονος φονιάς της 43χρονης είναι ανιψιός του πραξικοπηματία, Στυλιανού Παττακού και οδηγός σχολικού λεωφορείου.

Ομολόγησε πως την σκότωσε γιατί τον απάτησε

Ο 71χρονος ήταν το ίδιο κυνικός και ψύχραιμος και στην ομολογία του στους αστυνομικούς καθώς όπως ανέφερε: «Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα».

Αν και ο δολοφόνος της στην αρχή αρνήθηκε πως είχε εμπλοκή στον θάνατό της, ωστόσο, «έσπασε» και ομολόγησε ενώπιον των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλαμίνα, 71χρονος, 43χρονη, Κερατσίνι-Εγώ,salamina, 71chronos, 43chroni, keratsini-ego