Σάρωσε το ΚΚΕ στην Αττική: Ποιους τρεις δήμους κερδίζει – Μεγάλη νίκη στην Πελετίδη στην Πάτρα

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατάφερε να κερδίσει και τους τρεις δήμους της Αττικής στους οποίους κατάφερε να βρεθεί στο δεύτερο γύρο, ενώ και στην Πάτρα ήρθε η επανεκλογή του Κώστα Πελετίδη που ανανεώνει τη θητεία του στο δήμο για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Στην Πάτρα, με την ενσωμάτωση στο 91% ο Κώστας Πελετίδης κατάφερε να επανεκλεγεί για τρίτη φορά συγκεντρώνοντας ποσοστό 56,67%, έναντι 43,33% του Κωνσταντίνου Σβόλη.

Στην

Καισαριανή, ο Ηλίας Σταμέλος νίκησε με 61,56% τον Χρήστο Βοσκόπουλο που συγκέντρωσε ποσοστό 38,44% στο 95% της ενσωμάτωσης.

Στην Πετρούπολη, ο Ευάγγελος Σίμος αναδείχθηκε δήμαρχος με ποσοστό 55,34% έναντι 44,66% του Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου, με την ενσωμάτωση στο 93%.

Στο Χαϊδάρι, ο Μιχάλης Σελέκος είναι ο νέος δήμαρχος καθώς συγκέντρωσε το 55,15% των ψήφων, έναντι 44,85% του αντίπαλού του Ευάγγελου Ντηνιακού.

Μάλιστα σκληρό ντέρμπι μαίνεται στο δήμο Τυρνάβου που είναι ο πέμπτος υποψήφιος του ΚΚΕ που κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο με τον υποψήφιο της «Λαικής Συσπείρωσης» Στέλιο Τσικριτσή να προηγείται οριακά έναντι του αντιπάλου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα