Στρίβει το μαχαίρι στον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το «αντάρτικο» Σαμαρά: «Υπερψηφίζουμε την τροπολογία»

Ρίχνοντας αλάτι στις πληγές που άνοιξε στο Μέγαρο Μαξίμου το «αντάρτικο» του πρώην πρωθυπουργού, η κ. Τζάκρη επικρίνει την κυβέρνηση που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης, κατηγορώντας την πλειοψηφία για υιοθέτηση της θέσης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και την οποία λοιδορούσε.

Προσθέτει δε πως παρά το γεγονός ότι η επίμαχη τροπολογία είναι «ένα τυφλό οριζόντιο μέτρο», η αξιωματική αντιπολίτευση θα την υπερψηφίσει «διότι υπηρετεί τρέχουσες παραγωγικές και κοινωνικές

ανάγκες της Ελλάδας». «Ελπίζουμε η ΝΔ να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει» κατέληξε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις που παραχώρησε από το περιστύλιο της Βουλής.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ απλά επειδή αποδείχτηκε ανίκανη να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης αναγκάστηκε να ακολουθήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είχε κατατεθεί πριν τις εθνικές εκλογές και τότε τη λοιδορούσε, και προχωρά στην ταχεία νομιμοποίηση της παραμονής και εργασίας των παράτυπων μεταναστών στην χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρά το γεγονός ότι η τροπολογία δεν προβλέπει ασφαλιστικές δικλείδες και είναι ένα τυφλό οριζόντιο μέτρο, εντούτοις υπερψηφίζει την τροπολογία διότι υπηρετεί τρέχουσες παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες της Ελλάδας. Ελπίζουμε η ΝΔ να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα