Συνελήφθη αστυνομικός φρουρός βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ένας ακόμη αστυνομικός, φρουρός βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας κατηγορούμενος για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της παράνομης κατοχής όπλων και φυσιγγίων και για παραβάσεις του εθνικού τελωνειακού κώδικά. Πρόκειται για 55χρονο ανθυπαστυνόμο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μεταξύ άλλων κλομπ, σιδερογροθιά, γεμιστήρες

πιστολιού, σπρέι εκτόξευσης πιπεριού και μαχαίρι με μήκος λάμας 6,5 εκ.,
αεροβόλο τυφέκιο και αεροβόλο πιστόλι, 145 φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm, 42 φυσίγγια διαφόρων τύπων.

Επιπλέον, στην αυλή του σπιτιού του βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα, τα οποία έφεραν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, για το ένα από αυτά, προκύπτει οριστική διαγραφή (καταστροφή), ενώ για το δεύτερο, προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας έχουν κατατεθεί λόγω δήλωσης ακινησίας. Επίσης, για το συγκεκριμένο όχημα, δεν προκύπτουν νόμιμα παραστατικά στοιχεία αγοράς και κυκλοφορίας, ενώ βρέθηκε εγκατεστημένο σύστημα ηχητικών σημάτων – σειρήνα, που προσομοιάζουν με τα ηχητικά σήματα των αστυνομικών οχημάτων περιπολίας. Και τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν ως προϊόν λαθρεμπορίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: δύο κινητά τηλέφωνα,
μαχαίρι με λάμα μήκους 9 εκ., βούρδουλας μήκους 80 εκ. καθώς και κάρτες της τοπικής οργάνωσης και κάρτα βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Δείτε φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα