ΣΥΡΙΖΑ: Τα τελευταία σποτ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη δυο μέρες πριν τις εκλογές (video)

Έτοιμοι για την εσωκομματική «μονομαχία» της Κυριακής φαίνεται πως είναι οι δυο επικρατέστεροι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες οι δυο υποψήφιοι κυκλοφόρησαν, μάλλον, τα τελευταία τους σποτάκια της προεκλογικής τους καμπάνιας.

Σε αυτό του Στέφανου Κασσελάκη βλέπουμε τον ίδιο να μιλάει για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ονειρεύεται και ζητάει απ’ τους ψηφοφόρους να του δώσουν μισή ώρα

από την Κυριακή τους και να τον ψηφίσουν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Είναι η ώρα να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα.Είναι η ώρα να επιλέξουμε τι κοινωνία θέλουμε να γίνουμε. Είναι η ώρα να κατακτήσουμε το Ελληνικό Όνειρο.Ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι μέσα από την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία.
Δεν θα αρχίσω καινούργιο κόμμα. Θα αρχίσω καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με εσάς. Ελάτε. δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας.Γραφτείτε επιτόπου στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και ψηφίστε»

Απ’ την πλευρά της η Έφη Αχτσιόγλου κάνει επίθεση στην κυβέρνηση και καλεί τον κόσμο να παραστεί στις κάλπες ώστε την επομένη των εκλογών όλοι μαζί να φτιάξουνε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ και το αύριο που τους αξίζει.

Πιο αναλυτικά τονίζει: « Η ζωή όλων ξεκινά με ελπίδα και αισιοδοξία για προοπτική ευημερία και δημιουργία, Ξεκινά με προσδοκίες. Σήμερα οι περισσότεροι δεν ζουν έτσι, ζουν χωρίς προσδοκίες, διότι κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο. ”Δε βλέπετε”, μας λένε, ”η κλιματική κρίση, ο πληθωρισμός, ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση, έτσι έχουν τα πράγματα, επιβιώσετε, αρκεί”. Και με αυτή τη θέση θέλουν να σβήσουν τις προσδοκίες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Και πράγματι τίποτα δεν θα αλλάξει αν αρκεστούμε σε διαπιστώσεις, αν δεν ανακτήσουμε τη σημασία του συλλογικού. Αν δεν επαναφέρουμε την ουσία της πολιτικής. Γιατί η πολιτική μετράει. Επηρεάζει τη δουλειά μας, την καθημερινότητα μας, τις ζωές μας. Η πολιτική έχει σημασία.

Για εμάς πολιτική σημαίνει καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση της ζωής των πολλών. Σημαίνει το ”εγώ” να υποτάσσεται στο ”εμείς”. Σημαίνει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Σημαίνει αντίσταση σε ό,τι μας καθηλώνει, αλλά και θετική πρόταση για καλύτερες μέρες.

Στις 10 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για την πρόεδρο ή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σύγχρονο, συμμετοχικό, αποτελεσματικό. Για μια καλύτερη καθημερινότητα, για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών. Γιατί αξίζουμε, μπορούμε και οφείλουμε να ζήσουμε καλύτερα. Είναι στο χέρι μας. Εδώ, τώρα, εμείς, μαζί φτιάχνουμε το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα