Θύελλα αντιδράσεων από τους γονείς των θυμάτων στα Τέμπη – Οι κυνικές δηλώσεις Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε χθες συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη και σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού και προκλητικότητας, επανέφερε ξανά τα περί «θεωριών συνωμοσίας» για το έγκλημα στα Τέμπη.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός έδωσε εξοργιστικές απαντήσεις μιλώντας για λάθη, αλλά μόνο στον τομέα της επικοινωνίας και σε συνδυασμό με τα περί θεωριών συνωμοσίας υπήρξαν οργισμένες αντιδράσεις από γονείς που έχασαν τα παιδιά τους.

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη
– «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα»

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών μιλώντας στο KontraNews σχολίασε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του για το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο ίδιος μαζί με την Μαρία Καρυστιανού αλλά και όλους του συγγενείς των θυμάτων και τους επιζώντες δίνουν καθημερινά τη μάχη για να αποδοθούν ευθύνες και να δικαιωθούν οι 57 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα.

«Δεν πληροφορήθηκε σήμερα τι έγινε; Δεν πληροφορήθηκε; Τριαντόπουλος, Ράπτη, Πλεύρης και Παπαδόπουλος, αυτό το φιντάνι από την Κοζάνη.

Δεν τα πληροφορήθηκε αυτά; Δηλαδή πρέπει να πάμε στη Βουλή πάλι και να μπούμε σε διαδικασίες επιτροπών;

Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον ανακριτή για το έγκλημα της κάλυψης», ανέφερε αρχικά ο κ. Ασλανίδης ακούγοντας το πρώτο μέρος από όσα είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Ασλανίδης ακούει τι είπε απόψε στη συνέντευξη του για τα Τέμπη ο Μητσοτάκης κ σκάει στα γέλια.
Μετά βέβαια ακολουθεί ράπισμα με βίτσα από κρανιά (για όσους γνωρίζουν). pic.twitter.com/1YtPFWS3V5

— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) April 25, 2024

«Μάλλον δεν γνωρίζει τίποτα. Εγώ του προτείνω και αυτού και του Τριαντόπουλου και όποιον άλλο θέλει, να έρθει με μας τους συγγενείς απέναντι, μόνο εμείς οι συγγενείς θα είμαστε.

Ούτε δικηγόροι, ούτε τίποτα. Του κάνουμε ανοιχτή πρόταση να ‘ρθει να μας τα πει κατάμουτρα αυτά.

Αν τολμάει να μας τα πει. Και να μην πηγαίνει στο συγκεκριμένο κανάλι που μυρίζει βόθρο και να τα λέει εκεί», τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη, όταν άκουσε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί «θεωριών συνωμοσίας».

Απασφάλισε ο Ασλανίδης.

Αγανάκτησε ο άνθρωπος:

«Αν δεν γνωρίζει τίποτα ο Μητσοτάκης για το μπάζωμα-ξεμπάζωμα, να έρθει να το πει σε εμάς τους συγγενείς κ όχι να τα λέει σ αυτό το κανάλι που μυρίζει βόθρο» pic.twitter.com/mlCqkrYQ8U

— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) April 25, 2024

Nίκος Πλακιάς: Εάν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα τα παιδιά μου σπίτι

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στη σιδηροδρομική τραγωδία εξέφρασε την αγανάκτησή του μέσω Χ, τονίζοντας ότι:

Εγώ Κύριε Πρωθυπουργέ εάν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα τα παιδιά μου σπιτι και να συνεχίσω την ζωή μου από εκεί που σταμάτησε ,και οχι στο πεδίο που θέλετε να γυρίσετε εσεις .

Εκει που σταμάτησε η ζωή μου από τα λάθη όλων σας .

Θα ήθελα να μην είμαι σε αυτήν την θέση που είμαι τώρα να προσπαθώ να σας πω τα αυτονόητα ,αυτά που ακόμα και η ανήψια μου 12 χρονων καταλαβαίνει .

Ευχαριστώ για την ανοχή που μου δείξατε (γιατί ολα αυτά που λέτε περί ιστορίες συνομωσίας εμείς τα βρήκαμε και τα λέμε αλλά τα λέμε με αποδείξεις και στοιχεία και όχι σε συνεντεύξεις κονσέρβα και σε δημοσιογράφους κονσέρβα και σε κανάλια κονσέρβα )

ΑΛΛΑ η δικιά μου ανοχή εξαντλήθηκε .

Και αν νομίζετε ότι αν έναν πατέρα που έχασε τρία παιδιά τον ενδιαφέρει αν θα κάνετε εσεις έναν καλύτερο ΟΣΕ μάλλον δεν ήσαστε σωστός γονιός .

Εγώ Κύριε Πρωθυπουργέ εάν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα τα παιδιά μου σπιτι και να συνεχίσω την ζωή μου από εκεί που σταμάτησε ,και οχι στο πεδίο που θέλετε να γυρίσετε εσεις .
Εκει που σταμάτησε η ζωή μου από τα λάθη όλων σας .
Θα ήθελα να μην είμαι σε αυτήν την θέση…

— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) April 25, 2024


Εκεί που σταμάτησε η ζωή μου από τα λάθη όλων σας. Θα ήθελα να μην είμαι σε αυτήν την θέση που είμαι τώρα να προσπαθώ να σας πω τα αυτονόητα, αυτά που ακόμα και η ανιψιά μου 12 χρονών καταλαβαίνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

Χαμός στα social media με την «οικογενειακή» συνέντευξη Κοσιώνη – Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ

Κύρτσος: Το καυστικό σχόλιο για Αυτιά και Μητσοτάκη – «Τραγική υποβάθμιση»

Keywords
Τυχαία Θέματα