Τη Δευτέρα το απόγευμα η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών

Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 18:00 θα γίνει τελικά η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς των δύο κομμάτων. Η αρχική πρόταση ήταν να γίνει το Σάβββατο η σύσκεψη. Ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος είχε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό,

με αποτέλεσμα να καθοριστεί συνάντηση για τη Δευτέρα το απόγευμα.

Το κλίμα πάντως στην κυβέρνηση είναι έκρυθμο. Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στη Βουλή εξέφρασε και πάλι τη δυσφορία του για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης «αυτό που συνέβη στην ΕΡΤ είναι ένας καταλύτης, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας, πρόβλημα Δημοκρατίας» σημείωσε και διεμήνυσε στο πρωθυπουργικό περιβάλλον να σταματήσει τις διαρροές, γιατί όπως είπε “μπορούμε να μιλήσουμε και μεις για όλα τα θέματα”.
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν χρειάζεται εκλογές η χώρα αλλά “το ΠΑΣΟΚ δεν τις φοβάται”.

Σε ότι αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, αυτό που διαρρέεται από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι εάν χρειαστεί θα οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές. Πάντως στο εσωτερικό και των τριών κομμάτων ακούγονται φωνές που κάνουν λόγο ναα ανοίξει η ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα