Το «ευχαριστώ» στα ελληνικά του Εκρέμ Ιμάμογλου στον Χάρη Δούκα

Με τη λέξη «ευχαριστώ Δήμαρχε Χάρη Δούκα!» που έγραψε στα ελληνικά, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, απάντησε στον δήμαρχος Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος είχε σπεύσει να τον συγχαρεί για την επιτυχία του στις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία.

Tebrikler @imamoglu_int!

Η επανεκλογή σου επισφραγίζει την πολύ επιτυχημένη θητεία σου. Το όραμά σου για μία πόλη σύγχρονη και δημοκρατική αποτελεί πηγή έμπνευσης εντός και

εκτός Τουρκίας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με γνώμονα τις κοινές μας αξίες και…

— Haris Doukas (@h_doukas) April 1, 2024

«Είμαι ενθουσιασμένος που περιβάλλομαι από ομολόγους που μοιράζονται τις ίδιες δημοκρατικές αξίες με εμένα» έγραψε σε αναρτησή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Το να μου λέει κάποιος ότι δίνω έμπνευση, με κάνει να αισθάνομαι ταπεινοφροσύνη. Η Κωνσταντινούπολη και οι πολίτες της με εμπνέουν καθημερινά, κάνοντας το έργο μου να τους υπηρετώ πιο εύκολο. Ευχές για ένα πιο λαμπρό μέλλον!» ΄έγραψε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ευχαριστώ Mayor @h_doukas!

I am delighted to be surrounded by colleagues who share the same values of democracy as I do. Being called inspirational humbles me. Istanbul and its citizens inspire me daily, making my job of serving them easier. Here’s to brighter futures!

— Ekrem İmamoğlu (International) (@imamoglu_int) April 2, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα