Το πρώτο ψέμα Μητσοτάκη για τη νέα χρονιά έχει να κάνει… με τον κατώτατο μισθό

Με τη γνωστή υποκρισία που τον διακρίνει ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να πείσει πως η απόφαση να έρθει η αύξηση στον κατώτατο μισθό έναν μήνα νωρίτερα δεν έχει να κάνει με τον σχεδιασμό πρόωρων εκλογών μέσα στον Απρίλιο.

Μόνο που κάτι τέτοιο δεν το πιστεύουν ούτε οι «δικοί» του…

Πιο συγκεκριμένα πως δεν συσχετίζεται με τις εκλογές η αύξηση στον κατώτατο μισθό, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος

Μητσοτάκης , απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην καθιερωμένη τελετή για τις ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για το νέο χρόνο, από την πολιτική , στρατιωτική, δικαστική και πνευματική ηγεσία.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιλογή να γίνει η αύξηση του κατώτερου μισθού ένα μήνα νωρίτερα, δεν έχει σχέση με τις εκλογές. “Θέλω να το αποσαφηνίσω. Η επιλογή να έρθει ένα μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τελειώνει τον πρώτο τρίμηνο τον Απρίλιο, αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο».

Χθες πάντως σχεδόν όλα τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση και που στηρίζουν σε γενικές γραμμές την κυβερνητική πολιτική, έκαναν λόγο για κίνηση με «καθαρά προεκλογικό άρωμα». Αλλά μάλλον τυχαίο θα ήταν…

Keywords
Τυχαία Θέματα