Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

Η Συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία, με τους μισούς να την στηρίζουν και τους άλλους μισούς να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον Βελόπουλο.

Για παράδειγμα η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά αποκάλεσε ανθέλληνες τον ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα του OPEN εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μάριου Κάτση.

Συγκεκριμένα η γαλάζια υποψήφια ανέφερε: «Το έχετε δει πως καλώς δεν κυρώθηκαν; Έχετε δει πόσο την παραβιάζει η γειτονική χώρα; Δηλαδή αν την είχαμε κυρώσει, τον τελευταίο μοχλό… Αφήστε με λίγο να ολοκληρώσω.

Αυτό που ξέραμε είναι πως η διεθνής αυτή συμφωνία ενδέχεται και να μην τηρηθεί από την άλλη πλευρά. Άρα έχουμε έναν μοχλό πίεσης, εσείς αυτή τη στιγμή ως γνωστοί ανθέλληνες, ως γνωστοί ανθέλληνες… ενάντια στα ελληνικά μας συμφέροντα, μονίμως»

«Δεν σας επιτρέπει η αξιωματική αντιπολίτευση συλλήβδην και ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού που έχει στηρίξει την αξιωματική αντιπολίτευση να τους χαρακτηρίζεται όπως έκανε και προεκλογικά πέρσι ο αρχηγός σας (…) και τώρα να λέτε ανθέλληνες.

Καλώ από αυτό το βήμα κύριε Στάθη και κύριε Κολοκυθά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για την υποψήφιά του. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ανθέλληνες θα πρέπει να τη διατηρήσει στο ψηφοδέλτιό του. Αν δεν είναι θα πρέπει να την αποπέμψει», ήταν η απάντηση του Μάριου Κάτση με την Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά να αναγκάζεται σε μίνι απολογία:

Δείτε το περιστατικό μετά το 07:00 στο βίντεο

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «This is the end» – Η ανάρτηση που δείχνει το τέλος του “Άλλου Ανθρώπου”

Πέραμα: Ρατσιστικό σόου από τον Δήμαρχο που απειλεί, βρίζει και καταβρέχει μικρά παιδιά (video)

ΕΡΤ: Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνα Σάττι σε εκπομπές του καναλιού (video)

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα