Το viral γέλιο του Μπάιντεν όταν μαθαίνει για τη σύλληψη του Τραμπ (video)

Την φωτογραφία σύλληψης του Ντοναλντ Τραμπ σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι ο προκάτοχός του στην αμερικανική προεδρία είναι ένας «όμορφος τύπος».

«Το είδα στην τηλεόραση. Όμορφος άντρας», είπε ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη φωτογραφία σύλληψης (mug shot) του μεγάλου πολιτικού του αντιπάλου.

Joe Biden was BOOED while being asked about Trump's mugshot!!!pic.twitter.com/Uf2y4SeGT8

Graham Allen (@GrahamAllen_1) August 25, 2023

Υπενθυμίζεται ότι στη δημοσιότητα δόθηκε από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ η φωτογραφία μετά τη σύλληψή του στο κρατητήριο του δικαστηρίου της κομητείας Φούλτον στην Ατλάντα. Ο 77χρονος μεγιστάνας και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδόθηκε στις αρχές όπου του απαγγέλθηκαν περισσότερες από 12 κατηγορίες για προσπάθεια ανατροπής των εκλογικών αποτελεσμάτων στη Τζόρτζια το 2020.

Ο Τραμπ παρέμεινε στη φυλακή μόλις για… 20 λεπτά καθώς όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες, θα κατέβαλε εγγύηση ύψους 200.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Τραμπ ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter, χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έπειτα από 2,5 χρόνια και τα γεγονότα του Ιανουαρίου του 2021 με την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο.

https://t.co/MlIKklPSJT pic.twitter.com/Mcbf2xozsY

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 25, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα