Βαξεβάνης: Το viral σχόλιο που «ένωσε» Παπαδόπουλο, Πρωτοψάλτη και Μπέο

Τα αρνητικά πρόσωπα των ημερών σχολίασε ο εκδότης και δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος με ένα του Tweet έβαλε στο ίδιο κάδρο τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον Αχιλλέα Μπέο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαξεβάνης, βάζοντας μια φωτογραφία που έδειχνε

απ’ τη μια τον γνωστό ηθοποιό και απ’ την άλλη την κλασσική πλέον αγκαλιά της τραγουδίστριας με τον δήμαρχο Βόλου, ανέφερε «Υπάρχει και αυτή η χαζή επιμονή της κοινωνίας να βρει κάτι Αριστερό εκεί που η στάση ζωής του καθενός έχει δώσει την απάντηση».

Υπάρχει και αυτή η χαζή επιμονή της κοινωνίας να βρει κάτι Αριστερό εκεί που η στάση ζωής του καθενός έχει δώσει την απάντηση pic.twitter.com/i6hBmLjIpS

— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) December 18, 2023

Αφορμή για το παραπάνω ποστ στάθηκε φυσικά η δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου ότι είναι αριστερός, αλλά θαυμάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και φυσικά η φωτογραφία της Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο.

Κράξιμο στο Twitter κατά Σπύρου Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις του υπέρ Μητσοτάκη – «Αριστερός στην σκέψη και δεξιός στην τσέπη»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στις οποίες ανέφερε ότι είναι αριστερός αλλά και υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν αρκετές ώστε να σηκώσουν ένα κύμα αντιδράσεων στο Twitter (Χ), με αρκετούς χρήστες να του επιτίθενται.

Πιο συγκεκριμένα μετά απ’ τη δήλωση αυτή, η γνωστή πλατφόρμα πήρε φωτιά με αρκετούς να τον λένε αριστερό με δεξιές τσέπες, ενώ άλλους να του λένε ότι για λίγα φράγκα θα γινόταν ακόμα και Παναθηναϊκός.

Δείτε τον χαμό που υπήρξε στο Twitter

Σπύρος Παπαδόπουλος:
“Είμαι αριστερός στην σκέψη και δεξιός στην τσέπη.” pic.twitter.com/c0Xx8m6AfF

— d.j. kriss (@_djkriss_) December 17, 2023

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, στο ρόλο του απαράδεκτου ήταν πολύ πιο πειστικός τώρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος απ' ό,τι στη σειρά του MEGA.

— Manolis Grigorakis (@mgrigorakis) December 18, 2023

Σε νέα δήλωση προέβη ο Σπύρος Παπαδόπουλος: είμαι δεξιός στο ποδόσφαιρο κι αριστερός στο μπάσκετ.

— Christos Roukos (@christosroukos) December 17, 2023

Αλλά και για την Πρωτοψάλτη

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη:
"Άμα είσαι δεξιά κουλή….. σου φταίει η φτωχιά χοντρή "
Σταμάτη θεέ! pic.twitter.com/fTPodwxN1Z

— Liberté (@an_liberte) December 17, 2023

Ο ΛΕΞ έκανε live για τους φτωχοδιαβολους στις φυλακές Κορυδαλλού κ η Πρωτοψάλτη τραγούδησε στο Βόλο αποδεχομενη πρόσκληση του Μπέου.

Άνθρωποι κ ανθρωπάκια.

— Stergios Alexiou (@stergiosale) December 17, 2023

μονο ο ριβαλντο ξεπερναει σε απληστεια την πρωτοψαλτη

— VaLhaLLa (@__SLaNG___) December 16, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα