Προανάκριση διέταξε η Εισαγγελία για τον χαμό του 18χρονου

Έχασε τη ζωή του ο 18χρονος που πήδηξε από το τρόλεϊ κατα τη διάρκεια έλεγχου εισιτηρίων, το βράδυ της Τρίτης λίγο πριν από τις 22:00. Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο – Αγιος Ιερόθεος», από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση ανέβηκε ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του εισιτήριο. Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο.

Μαρτυρίες αναφέρουν

ότι τότε ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.

Εξετάζονται μαρτυρίες για διαπληκτισμό με τον ελεγκτή

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός πήδηξε από το τρόλεϊ παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ελεγκτής επέμενε φωνάζοντας να οδηγήσει τον νεαρό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ μετά τη μεταφορά του νεαρού στο νοσοκομείο υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των επιβατών και του ελεγκτή.

Δείτε το βίντεο λίγα λεπτά μετά τη μεταφορά του νεαρού, όπου επιβάτες διαπληκτίζονται με τον οδηγό και τον ελεγκτή του τρόλεϊ

Σύμφωνα με την Τροχαία Περιστερίου, οδηγός και ελεγκτής οδηγήθηκαν στο τμήμα για κατάθεση και κρατήθηκαν, καθώς είχε ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου, ενώ σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Η Εισαγγελία διέταξε τη διεξαγωγή προανάκρισης, ενώ αναμένεται να κληθούν εκ νέου ο οδηγός και ο ελεγκτής, καθώς και αυτόπτες μάρτυρες, επιβάτες του τρόλεϊ. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο σχετικά με το αν ο νεαρός ενεπλάκη φραστικά αλλά και σωματικά με τον ελεγκτή ή/και τον οδηγό του τρόλεϊ. Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, υπήρξε σίγουρα φραστική αντιπαράθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα