H Lady Gaga θα βαφτίσει και το δεύτερο παιδί του Elton John

Νονά για δεύτερη φορά θα γίνει η διάσημη Lady Gaga. Ο Sir Elton John και ο σύντροφός του David Furnish, θεωρούν πως η εκκεντρική τραγουδίστρια είναι το ιδανικό πρότυπο νονάς μιας και έχει βαφτίσει το πρώτο τους παιδί, Zachary 2 ετών.

Γι’ αυτό και της πρότειναν να αναλάβει πάλι τον ίδιο ρόλο και για το δεύτερο

παιδί τους, τον 3 μηνών Elijah. Μιλώντας πριν λίγο καιρό το ζευγάρι για την ζωή τους με τα παιδιά τους, ανέφερε πως η Gaga είναι η τελειότερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν, ώστε τα παιδιά τους να έχουν την κατάλληλη κατεύθυνση για τη ζωή, τον έρωτα και την showbiz.

Ο πασίγνωστος μουσικός ο οποίος είναι παντρεμένος με τον David Furnish από το 2005, δήλωνε και παλιότερα, όταν η Lady Gaga έγινε νονά στο πρώτο του παιδί, πόσο θαύμαζε την τραγουδίστρια για την απλότητά της παρά τη φήμη της και για το γεγονός ότι αγαπάει υπερβολικά τους γονείς της.

Οι περήφανοι γονείς είπαν πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά τον ερχομό των 2 παιδιών τους στον κόσμο και πως όλα αυτά που νόμιζαν τόσο καιρό ότι θα τους κούραζαν σε σχέση με ένα μικρό παιδί, αντίθετα τους χαρίζουν μόνο χαρά και διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα