H Olivia Munn υπερασπίζεται τις (άλλες) γυναίκες του “Newsroom”

Από τη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται, αρχικά στις ΗΠΑ, και στη συνέχεια και στον υπόλοιπο κόσμο η τηλεοπτική σειρά “Newsroom”, απέκτησε φανατικούς φίλους, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία και προσμονή τη δεύτερη σεζόν, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.

H Olivia Munn είναι μια από τις πρωταγωνίστριες που είδαν την καριέρα τους να παίρνει στροφή προς τα επάνω, και να αναδεικνύει περισσότερο ποιοτικά στοιχεία του χαρακτήρα και του ταλέντου της, αντί να επενδύει μονάχα στη φυσική ομορφιά της.

Μιλώντας

στα αμερικανικά ΜΜΕ, η Olivia Munn υπερασπίστηκε τις άλλες γυναίκες του “Newsroom”, όπως για παράδειγμα την Emily Mortimer και την Alison Pill, για την απόδοση των οποίων οι κριτικές δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Οι περισσότεροι βέβαια επικρίνουν τον σκηνοθέτη Aaron Sorkin, τον οποίο κατηγορούν ότι δίνει μεγαλύτερη έμφαση στους ανδρικούς χαρακτήρες της σειράς, μια διαπίστωση που δεν βρίσκει σύμφωνη την Olivia Munn, η οποία θεωρεί ότι το… αφεντικό του “Newsroom” προσέχει το ίδιο τους άνδρες και τις γυναίκες της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα