O “Aragorn” δεν ήθελε να παίξει στο “Hobbit”

Όταν το “The Hobbit: An Unexpected Journey”, βγήκε στις αίθουσες τον περασμένο Δεκέμβριο, οι φανατικοί θεατές αντίκρισαν κάποιους πιο οικείους χαρακτήρες, όπως τον ‘Gandalf’ (Ian Mc Kellen) και τον ‘Frodo’ (Elijah Wood).

Ένας αγαπημένος LOTR χαρακτήρας απουσίαζε όμως από την νέα ταινία, κι αυτός ήταν ο ‘Aragorn’.

Ο 54χρονος Viggo Mortensen

υποδυόταν τον Aragorn στην πρώτη τριλογία του Peter Jackson και ενώ του έγινε η πρόταση να ‘ζωντανέψει’ πάλι τον ρόλο του στο ‘Hobbit’, εκείνος αρνήθηκε, λόγω του ότι ο χαρακτήρας του δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο βιβλίο του Tolkien.

«Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ‘Hobbit’ το 2008, κάποιος από τους παραγωγούς με είχε ρωτήσει αν θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος στην ταινία. Απάντησα ‘γνωρίζετε ότι ο Aragorn δεν υπάρχει σ’ αυτή την ιστορία, δε το γνωρίζετε? Πως υπάρχει ένα κενό 60 χρόνων ανάμεσα στα βιβλία;’», είπε ο Mortensen σε συνέντευξη του.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, μετά την επιτυχία του ‘Lord Of The Rings’, ο Mortensen έκανε αρκετές ταινίες. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο ‘On the Road’ και τώρα πρωταγωνιστεί στο ‘The two faces of January’ με τους Kirsten Dunst και Oscar Isaac.

Keywords
Τυχαία Θέματα