O Ashton Kutcher δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τη Mila Kunis

O Ashton Kutcher φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο μακριά από την αγαπημένη του Mila Kunis και αυτή τη βδομάδα θα πάει να την επισκεφθεί στην Μ. Βρετανία οπού βρίσκεται εκείνη για τα γυρίσματα της ταινίας της ‘Jupiter Ascending’.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κανονίζει μία μεγάλη βραδινή έξοδο στην βρετανική πρωτεύουσα, μιας και η Mila κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά της. Πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να μένει στο νοικιασμένο σπίτι της όμορφης αγαπημένης του, στο βόρειο Λονδίνο. Το ζευγάρι που εδώ και καιρό

ήταν ιδιαίτερα προσεχτικό με τις εμφανίσεις που έκανε δημόσια, τώρα έχει σκοπό να κυκλοφορήσει έξω πολύ περισσότερο, σύμφωνα με πηγές.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς ‘That ’70s Show’ πριν μερικά χρόνια αλλά το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του 35χρονου Kutcher από την Demi Moore τον περασμένο χρόνο. Ο ίδιος ο Kutcher παραδέχθηκε πρόσφατα ότι προτιμάει να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού συνειδητοποίησε πόσο πολύτιμο είναι να κρατάει τη ερωτική του ζωή μυστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα