O Greg Louganis αρραβωνιάστηκε τον… αγαπημένο του

Ο Greg Louganis αρραβωνιάστηκε! Ο 53χρονος αθλητής των Ολυμπιακών αγώνων πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του, Johnny Chaillot, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο 4 φορές χρυσός ολυμπιονίκης ανέβασε τα ευχάριστα νέα στο λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας «Είναι επίσημο πια!

Ναι, παντρευόμαστε! Αγαπώ τη ζωή μου και τον Johnny Chaillot!». Αφού συγκέντρωσε πολλές ευχές και συγχαρητήρια από τους θαυμαστές του ο Louganis πρόσθεσε «Ω, Θεέ μου! Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ!!!»

Ο ολυμπιονίκης ο οποίος τελευταία εργάζεται ως προπονητής και θεωρείται επίτιμο μέλος στην αμερικανική ομάδα κατάδυσης ολυμπιακών αγώνων, έχει σχέση με τον Chaillot εδώ και 1 χρόνο. Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Μάρτιο του 2013 είχε αναφέρει τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στον Chaillot .

«Είναι αστείο γιατί πάντα έψαχνα για κάτι αντίθετο σε εμένα. Κι όταν πρωτογνώρισα τον Johnny, σκέφτηκα ότι μοιάζουμε σαν αδέλφια. Έχουμε πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά σε σημείο να μοιάζει πολύ ναρκισσιστικό όλο αυτό. Στην πορεία συνειδητοποίησα όμως ότι όσο πιο πολύ ερωτευόμουν εκείνον, τόσο πιο πολύ ερωτευόμουν και τον εαυτό μου. Νιώθω ότι βρήκα την αδελφή ψυχή μου!».

Keywords
Τυχαία Θέματα