O Robbie Williams δεν ξέρει… που θέλει να θαφτεί!

Δίλημμα αντιμετωπίζει ο Robbie Williams, για το που θα ….θαφτεί όταν θα πεθάνει.

Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής δεν μπορεί να αποφασίσει για το που θα ήθελε να ‘αναπαυθεί’ όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Από τη μία θα ήθελε στην πατρίδα του, Stoke-on-Trent αλλά το ίδιο θα του άρεσε και στο Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται και ο οικογενειακός τάφος της συζύγου του, Ayda Field.

Ο Robbie πάντα ήθελε να θαφτεί στην πατρίδα του, δίπλα στον τάφο της γιαγιάς του Betty. Όμως η νέα

του ζωή στις Ην. Πολιτείες και ο ερχομός της εφτά μηνών κόρης του Theodora εκεί, τον έχει βάλει σε σκέψεις.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε: «Η καρδιά μου είναι στην πατρίδα μου, το Stoke. Το αγαπημένο μου μέρος εκεί είναι ο τάφος της γιαγιάς μου στο κοιμητήριο του Tunstall. Πάντα πίστευα ότι εκεί θα καταλήξω. Τώρα όμως που όλη μου η ζωή είναι στην Αμερική, έχω μπει σε μεγάλο δίλημμα. Λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας βρίσκεται ο τάφος της γιαγιάς της Ayda κ ο τάφος της ‘λούζεται’ πάντα από το φως του ήλιου. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να καταλήξεις».

Ο 39χρονος τραγουδιστής δήλωσε πως δε φοβάται τον θάνατο μιας και τον βλέπει σαν κάτι αναπόφευκτο για όλους. Το μοναδικό που θέλει και ελπίζει, είναι να ζήσει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη, ώστε να μπορέσει να ζήσει κι άλλες ‘περιπέτειες’ στη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα