O Sam Mendes γύρισε την πλάτη στον James Bond

Παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η τελευταία ταινία του James Bond “Skyfall”, ο σκηνοθέτης Sam Mendes απέρριψε την πρόταση που του έγινε από τους παραγωγούς Michael G Wilson και Barbara Broccoli να σκηνοθετήσει και την συνέχειά του.

Ο σκηνοθέτης δηλώνει ότι το να αρνηθεί την πρόταση, ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για εκείνον αναφέροντας πως το ότι σκηνοθέτησε την τελευταία ταινία Bond, ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της επαγγελματικής του

ζωής. Ο λόγος που τον εμποδίζει είναι άλλες υποχρεώσεις που έχει αυτόν τον καιρό με 2 θεατρικές παραστάσεις όπως το «Charlie and The Chocolate Factory» και το «King Lear» στα οποία θέλει να επικεντρωθεί και να αφιερώσει όλο του τον χρόνο.

Οι παραγωγοί του James Bond βλέποντας πόσο καλά πήγε το «Skyfall», είχαν κάθε λόγο να θέλουν να αναλάβει πάλι τα ηνία της σκηνοθεσίας ο Sam Mendes όμως δηλώνουν ότι κατανοούν τους λόγους που ο σκηνοθέτης δεν μπορεί να αναλάβει την σκηνοθεσία του Bond 24, όπως προς το παρόν αποκαλείται η επόμενη συνέχεια, και ελπίζουν σε μια μελλοντική συνεργασία πάλι με τον Mendes.

Ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης δηλώνει ότι τον τιμά που μπήκε στην «οικογένεια Bond» έστω για μία φορά και εύχεται να ξαναδουλέψει μαζί τους κάποια στιγμή στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα