O Zach Galifianakis εγκωμιάζει τον Bradley Cooper

Την άποψη του για τον συμπρωταγωνιστή του Bradley Cooper στο επιτυχημένο ‘Hangover’ εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Zach Galifianakis πριν μερικές ημέρες.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός θεωρεί ότι ο Bradley Cooper συνεχίζει και διατηρεί ένα σεμνό και συγκρατημένο προφίλ, παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ιδιαίτερα

περιζήτητος. Ο Galifianakis πιστεύει ότι από την στιγμή που ο Cooper ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλου την ταινία ‘Silver Linings Playbook’ και αφού ψηφίστηκε και ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People για το 2011, θα έπρεπε να ‘εκμεταλλευτεί’ διαφορετικά την φήμη του.

Μιλώντας απευθείας στον ίδιο τον Cooper, είπε: «Πραγματικά μπορείς να γίνεις περισσότερο ‘ντίβα’! Τώρα μπορείς να το καταφέρεις! Έχεις κερδίσει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ! Σκέψου το!»

Από την πλευρά του ο Cooper είναι αντίθετης άποψης και προτιμά να κρατά το προφίλ του σε πιο χαμηλούς τόνους μιας και πιστεύει ότι στην συγκεκριμένη δουλειά αν το παρακάνεις με το να γίνεις τόσο ναρκισσιστής, είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπίσεις πολλές απορρίψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα