Αηδόνης: Το ΠΑΣΟΚ έχει έλλειμμα ηγεσίας

Ένα βήμα πριν από τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Αηδόνης, καθώς με συνέντευξή του στη “Real News” ασκεί σφοδρή κριτική κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιρρίπτοντας στον σημερινό πρόεδρο του Κινήματος βαρύτατες ευθύνες για τη δημοσκοπική συρρίκνωσή του.

“Το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μου δεν το χαρίζω σε κανέναν. Απο αυτό δεν μπορεί να με διαγράψει κανείς. Όσο για την δήλωση μου, με δημόσιες παρεμβάσεις τόσο στα κομματικά όργανα όσο και στη Βουλή, στο πρόσφατο παρελθόν και προτού επέλθει το κομματικό κόμπλεξ απέναντι στο Λοβέρδο, μίλησα για ρήξεις και για άμεσες διαρθρωτικές αλλαγές για να ορθοποδήσει και να μην καταστραφεί η κοινωνία μας. Έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις. Επανέρχομαι σήμερα και ξαναλέω πως χρειάζονται ρήξεις! Με απειλούν με διαγραφή. Δεν καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία θέλει πράξεις και όχι αυτοκρατορικούς λεονταρισμούς;

Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως εμφανές, εξ´αλλού καταγράφεται με αδυσώπητο τρόπο σε κάθε δημοσκόπηση. Και οταν υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας και απουσία πολιτικής τοτε το αποτέλεσμα που ακολουθεί ειναι η συρρίκνωση. Δυστυχώς ομως παρατηρούμε αντί της ανάληψης της ευθυνης να κατασκευάζονται ένοχοι. Και φυσικά να εξαντλούνται οι γνωστοί κύκλοι στην προσπάθεια περιθωριοποίησης και απαξίωσης στελεχών η την κατασκευή υπόπτων. Η πρακτική αυτή ηταν κυρίαρχη δεν μπορεί όμως να βγάλει απο το κάδρο της ευθύνης κανέναν.

Τη θέση μιας ουσιαστικής πολιτικής διαχείρισης κατέλαβε η διγλωσσία , η φλυαρία ως καθημερινή πρακτική, η ασυνέπεια, και τα ασαφή μηνύματα. Η σύγχυση, η ασυνταξία και η αποσυσπείρωση ειναι τα φυσικά επακόλουθα”, δηλώνει με νόημα στη “Real News” ο βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα