Ακόμη ένα βραβείο για τη Barbra Streisand

Το τιμητικό βραβείο ‘Chaplin’ κέρδισε η πασίγνωστη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Barbra Streisand, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στο Lincoln Center.

Ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε εκεί, ήταν και φίλοι και συνάδελφοι της διάσημης star όπως οι Bill και Hillary Clinton, ο Michael Douglas, η Catherine Deneuve, η Amy Irving,

Blythe Danner, ο George Segal,ο Ben Stiller, ο Pierce Brosnan και ο Kris Kristofferson, οι οποίοι μαζί με όλους τους υπόλοιπους, χειροκροτούσαν την Streisand η οποία τιμήθηκε για την κινηματογραφική της καριέρα, στην 40η ετήσια εκδήλωση, βραβείων Chaplin.

Οι θαυμαστές της Streisand είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμές από ταινίες της ηθοποιού, όπως οι “Funny Girl” και “The Way We Were”, “The Owl and the Pussycat,” “What’s Up, Doc?” και “Meet the Fockers”. Και φυσικά το “Yentl”, την πρώτη χολιγουντιανή ταινία της οποίας την παραγωγή, την σκηνοθεσία, το σενάριο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε αναλάβει η ίδια.

Η Streisand θυμήθηκε πόσο δύσκολο ήταν να γυρίσει την συγκεκριμένη ταινία αφού οι παραγωγοί δεν έδειχναν τον ίδιο ενθουσιασμό με εκείνη, για την ιστορία μιας νεαρής Εβραίας στην ανατολική Ευρώπη, η οποία προκειμένου να μελετήσει το Talmud , μεταμφιέστηκε σε αγόρι. Μόνο όταν αποφάσισε να κάνει μιούζικαλ την ταινία και να τραγουδάει η ίδια μέσα, μπόρεσε να προχωρήσει με την ιδέα.

Η Streisand, η οποία γίνεται 71 ετών αυτή τη βδομάδα, είναι μία από τις λίγες καλλιτέχνιδες που έχουν κερδίσει βραβεία Oscar, Emmy, Grammy και Tony. Παρά το γεγονός ότι έχει αγαπηθεί περισσότερο από την μελωδική φωνή της, η ίδια παραδέχθηκε πως το όνειρό της από μικρό κοριτσάκι ήταν να γίνει ηθοποιός και πως η καλή φωνή που είχε, της άνοιξε πόρτες και στο Hollywood.

Keywords
Τυχαία Θέματα