Ακόμη μια “sexy” πρωτιά για τη Mila Kunis

Μπορεί πριν ένα μήνα περίπου το περιοδικό Maxim να είχε ανακηρύξει ως την πιο σέξι γυναίκα στο Top 100, την Miley Cyrus όμως όπως φαίνεται, δεν συμφώνησαν όλοι με αυτό.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του περιοδικού, ένας χρήστης της ιστοσελίδας Reddit ο οποίος προφανώς δυσαρεστήθηκε με το αποτέλεσμα, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Δημιούργησε ένα post στο οποίο έγραφε, «ας ψηφίσουμε τις 100 πιο σέξι γυναίκες!», παροτρύνοντας έτσι όλους τους χρήστες του Reddit να ψηφίσουν την αγαπημένη τους γυναίκα ηθοποιό.

Οι όροι της ψηφοφορίας ήταν πολύ απλοί. Ο κάθε χρήστης έπρεπε να γράψει μία δική του προσωπική λίστα από τις 10 πιο αγαπημένες του γυναίκες, δίνοντας μεγάλη σημασία στη σειρά που θα τις έβαζαν μιας και η κάθε θέση συγκέντρωνε διαφορετική βαθμολογία στην τελική κατάταξη.

Λίγες ημέρες αφότου έληξε η ψηφοφορία, η οποία συγκέντρωσε 85 έγκυρες ψήφους με 220 γυναίκες ως διαγωνιζόμενες, η Mila Kunis ήταν αυτή που κατέκτησε την πρώτη θέση κι όχι η Miley Cyrus, όπως είχε ανακηρύξει το Maxim. Άραγε ήταν το ίδιο κοινό που ψήφισε και στις 2 ψηφοφορίες;

Τελικά ποια είναι η πιο σέξι γυναίκα ηθοποιός; Η Mila ή η Miley; Οι απόψεις διίστανται όπως φαίνεται…..

Keywords
Τυχαία Θέματα