Ακόμη συζητούν τα διεθνή ΜΜΕ για την αγορά του Σκορπιού

Το ενδιαφέρον των διεθνών media έχει προκαλέσει η αγορά του Σκορπιού, το νησί του μεγιστάνα της ναυτιλίας, Αριστοτέλη Ωνάση, από την κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Dmitry Rybolovlev.

Όπως μεταδίδουν τα ελληνικά μέσα, η EkaterinaRybolovleva δήλωσε πως δεν το χρειάζεται μόνο για αναψυχή, αλλά και για επαγγελματικούς σκοπούς, ενώ η τιμή της πώλησης δεν

έχει γνωστοποιηθεί. Επίσης στην κατοχή της πέρασε το μικρό γειτονικό νησί, Σπάρτη.

Η κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου είναι πανευτυχής που επιτεύχθηκε η αγορά, σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Βλέπει την απόκτηση (του νησιού) ως μια μακροπρόθεσμη οικονομική επένδυση», είπε.

Να σημειωθεί πως ο Dmitry Rybolovlev, κάτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας ASMonaco, έχει ιστορία στην προσπάθεια απόκτησης διαφόρων τροπαίων.

Ο δήμαρχος Μεγανησίου, Ευστάθιος Ζαβιτσανός, ο οποίος είναι διοικητικά υπεύθυνος για τον Σκορπιό, δήλωσε πως ο θρύλος του Ωνάση δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την περιοχή. «Έχουμε ζήσει με τον θρύλο του Ωνάση και ποτέ δεν θα σβηστεί», είπε και πρόσθεσε: «Βλέπετε, ο Αριστοτέλης ήταν κοντά στην τοπική κοινωνία, στους ψαράδες και στους κατοίκους. Δεν ήταν απλά ένας πλούσιος άνδρας, ήταν πραγματικά αγαπητός».

Keywords
Τυχαία Θέματα