Αλαβάνος: Η Χρυσή Αυγή βρήκε… πετρέλαιο

Μια από τις αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες του χώρου της Αριστεράς τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, ο Αλέκος Αλαβάνος, επιχειρεί σήμερα με το Σχέδιο Β’, το νέο κίνημα που ίδρυσε, να διεκδικήσει ρόλο και θέση στις εξελίξεις που έρχονται. Στην πράξη δηλαδή, διεκδικεί ένα μεγάλο μέρος του κοινωνικού ακροατηρίου που στις εκλογές του 2012 στεγάστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, και μέχρι

και σήμερα διατηρεί επιφυλακτική στάση απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέκος Αλαβάνος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″, όπου απάντησε με νόημα ότι… δεν θέλει να πει τη γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε σχετικά. Δηλαδή, για τον πολιτικό που ο ίδιος προώθησε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για να… εκτοπιστεί τελικά από τον διάδοχό του στην Κουμουνδούρου.

Παράλληλα, ο Αλέκος Αλαβάνος επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε… hot θέμα στη σημερινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, παρουσιάζοντας μάλιστα δημοσκοπική απήχηση σε μεγάλα στρώματα της κοινωνίας.

“Η Χρυσή Αυγή βρήκε… πετρέλαιο. Δηλαδή, κομμάτια της κοινωνίας που έχουν απογοητευτεί. Πρέπει να στραφούμε σε αυτούς τους πολίτες, διαφορετικά η κατάσταση θα γίνει επικίνδυνη”, σημείωσε με έμφαση ο Αλέκος Αλαβάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα