Ανδρουλάκης: Υπάρχουν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι… στην ψάθα

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης είναι το κεντρικό πρόσωπο της ανανέωσης που επιχειρεί στο Κίνημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Για να περάσει η σκυτάλη στην επόμενη γενιά, και το άλλοτε κραταιό Κίνημα, το οποίο βολοδέρνει σήμερα σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά, να ανακτήσει την επαφή και την επικοινωνία του με λαϊκες μάζες που το στήριξαν στο παρελθόν, αλλά και την ίδια στιγμή να επικαιροποιήσει την πολιτική ατζέντα

του.

Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, στο περιθώριο της σημερινής επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης άρθρωσε έναν λόγο πολιτικού πραγματισμού.

Παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μικρό κόμμα, επικαλέστηκε ωστόσο τη διεθνή εμπειρία και την ουσιαστική παραγωγή πολιτικής που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να ξαναγίνει μεγάλο, και να ξαναβρεθεί σε ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων.

Σε μια αποστροφή της παρέμβασής του μάλιστα, και απαντώντας ουσιαστικά στο σχόλιο του Δημήτρη Καμπουράκη ότι πολλά από τα στελέχη που ιστορικά βρέθηκαν κοντά στο ΠΑΣΟΚ, είναι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι… στη φυλακή, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε με νόημα: “Και κάποιοι άλλοι είναι στην ψάθα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα