Αντίθετος με την “επανίδρυση” της ΝΔ ο Νικήτας

Την αντίρρησή του με την προοπτική… μετεξέλιξης της Νέας Δημοκρατίας, ή αλλιώς “επανίδρυσης” της Κεντροδεξιάς που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα στα πολιτικά παρασκήνια, εκφράζει ο Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών, πρώην δήμαρχος Αθηναίων αλλά και τέως υπουργός Υγείας, καθώς επίσης και ηττημένος της εσωκομματικής μάχης με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζει με νόημα: “Ο Κωνσταντίνος

Καραμανλής, από τις 4 Οκτωβρίου του 1974, είχε προνοήσει τα πάντα. Στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας είχε προβλέψει από τότε όσα ακριβώς απαιτούνται σήμερα. Οι αρχές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης είναι επίκαιρες όσο ποτέ. Ευρωπαϊκές, φιλελεύθερες, αλλά κυρίως είναι ανθρώπινες και όχι στυγνά οικονομικές. Αν τώρα υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται “μετεξελίξεις” σε μοντέλα ξεπερασμένων εποχών, πλανώνται πλάνην οικτράν. Δεν χάνουν τίποτα να δοκιμάσουν, για να δουν που θα καταλήξουν. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε”, τονίζει στη συνέντευξή του ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα