Από το Eurogroup στον… κακό μας τον καιρό

Η ανακούφιση από την αίσια έκβαση της εθνικής αγωνίας για το Eurogroup και τη διασφάλιση της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, έδωσε τη θέση της σε γνώριμες στιγμές απόγνωσης, που συνοδεύουν την απορρύθμιση την οποία υφίσταται το Λεκανοπέδιο της Αττικής μετά από κάθε σοβαρή νεροποντή.

Μια τέτοια είχαμε απόψε, από τις πρώτες απογευματινές ώρες, και το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσουν πολλοί δρόμοι της Αθήνας,

με σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, και τον αναμενόμενο εκνευρισμό των οδηγών, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμη, καθώς προβλέπεται επιδείνωση των καιρικών συνθηκών τις αμέσως επόμενες ώρες, με βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους ενισχυμένους ανέμους.

Όσο για το Σαββατοκύριακο, στα πιο ορεινά σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα χιόνια, την ώρα που στα λιμάνια υπάρχει απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία.

Keywords
Τυχαία Θέματα