Μπίστης: Δεν θα σώσουν την Κεντροαριστερά τα “ξύλινα τείχη”

Ο Νίκος Μπίστης, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κίνησης των “58″ για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, χαρακτηρίζει πεντακάθαρη την πρόταση για τη συγκρότηση μιας ελληνικής “Ελιάς”, και με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στο “Έθνος” σπεύδει εκ των προτέρων να ακυρώσει τις όποιες ενστάσεις και δισταγμούς δείχνουν εκείνοι που είναι οι… αποδέκτες της πρότασης.

“Δεν υπάρχει πλέον ούτε brand name, ούτε γωνιακό επίπεδο, ούτε επιτρέπονται ψευδαισθήσεις ότι κάποιος μπορεί να γίνει βεζίρης στη θέση του βεζίρη. Τα ξύλινα τείχη δεν θα σώσουν την Κεντροαριστερά

και τα υπάρχοντα κόμματα. Μόνο στους ανοιχτούς ορίζοντες της ελληνικής “Ελιάς” η θετική κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ και της ανανεωτικής Αριστεράς θα βρουν έδαφος για γονιμοποίηση”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπίστης με τη συνέντευξή του στο “Έθνος”.

Ο Νίκος Μπίστης επισημαίνει ότι στο πλαίσιο της “Ελιάς”, κάθε κόμμα θα διατηρήσει την αυτοτέλειά του, ενώ αφήνει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση “έχει μανία να συνδέει τα πάντα με το Μνημόνιο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα