Χρειάζεται απόλυτη στήριξη ο Τρινκιέρι

Η επιλογή του Αντρέα Τρινκιέρι για τη θέση του τεχνικού ηγέτη της Εθνικής μας ομάδας οπωσδήποτε έχει παραξενεύσει αρκετούς, πιθανότατα όχι άδικα. Από τη στιγμή όμως που για πολλούς και διαφόρους λόγους (κυριότερος η πρόταση της Ρωσίας που δεν μπορούσε με τίποτα να «ματσάρει» η ΕΟΚ) δεν προχώρησε η περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη, η επιλογή του Ιταλού ήταν λίγο πολύ μονόδρομος.

Γιατί καλοί οι. αφορισμοί και η κριτική, αλλά πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τις εναλλακτικές λύσεις. Και αλήθεια είναι πως ήταν ελάχιστες. Οπότε πάμε παρακάτω.

Ο Τρινκιέρι

θεωρείται ο καλύτερος Ιταλός τεχνικός (μετά τον Μεσίνα) και η δουλειά του τα τελευταία χρόνια στην Καντού είναι εξαιρετική. Είναι περισσότερο. αμυντικογενής και σε κάθε περίπτωση η πρόκληση για τον ίδιο είναι τεράστια, καθώς αναλαμβάνει μια από τις πλέον επιτυχημένες Εθνικές ομάδες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Το έμψυχο δυναμικό της «γαλανόλευκης» είναι πρώτης γραμμής, θα πρέπει όμως να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα ώστε η επίσημη αγαπημένη να επιστρέψει δυναμικά μετά το στραπάτσο της Βενεζουέλας.

Οι ικανότητες, το ταλέντο και η διάθεση δεν λείπουν από τον 45χρονο τεχνικό. Θα χρειαστεί όμως απόλυτη στήριξη για να πετύχει στο έργο του. Αν ορισμένοι τον θεωρούν αναλώσιμο, έχουν ήδη κάνει μεγάλο κακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα