Εισαγγελέας ο στόχος της βομβιβιστικής επίθεσης στη Λάρισα – Συνελήφθη ένας 39χρονος

Γυναίκα εισαγγελέας ήταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί στη Λάρισα, σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης.

Το σημείο αποκλείστηκε αμέσως από άνδρες της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες παρουσία εισαγγελέα.

Η εισαγγελέας που ήταν στόχος της βομβιστικής επίθεσης διέμενε στην πολυκατοικία.

Λίγο αργότερα, για την υπόθεση οι άντρες της αστυνομίας προχώρησαν -αρχικά-

στην προσαγωγή ενός 39χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της έκρηξης και μόλις είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, έριξε στο έδαφος το κινητό του και άρχισε να το πατά με μανία, ώσπου το διέλυσε εντελώς. Δεν πρόλαβε να εξαφανίσει, όμως, την κάρτα SIM, που εστάλη άμεσα στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών από την Εισαγγελία Λάρισας, η οποία αναμένεται να εγκριθεί χωρίς κωλυσιεργίες λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Η προσαγωγή τελικά έγινε σύλληψη, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία αλλά με αποχρώσες ενδείξεις, για τον 39χρονο. Παρά το γεγονός ότι… τρέλανε τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν για την παρουσία του στο σημείο, το γεγονός ότι έσπευσε να καταστρέψει το κινητό του σε συνδυασμό με το ποινικό παρελθόν του ήταν αρκετά για να τον στείλουν στον εισαγγελέα, πιθανότατα το πρωί της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα