Έκτακτη σύσκεψη Σαμαρά με Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Βρούτση

Σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γιάννη Στουρνάρα, του Γιάννη Βρούτση και του Κωστή Χατζηδάκη συγκαλεί ο Αντώνης Σαμαράς με βασικό θέμα στην ατζέντα την αντιμετώπιση της ανεργίας, και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, θεωρείται όμως βέβαιο πως θα τεθεί και το ζήτημα

που έχει προκύψει με τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ Ηλία Κικίλια.

Στην κυβέρνηση εκτιμούν πως τελικά δεν θα υπάρξουν προβλήματα κατά την ψηφοφορία στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο παρά τις παρεμβάσεις της τελευταιες στιγμής του ΠΑΣΟΚ που προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν προτίθεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς θεωρεί πως το θέμα έχει ήδη λήξει μετά και την απάντηση του Γιάννη Στουρνάρα που ξεκαθάρισε πως δεν μπορούν να υπάρξουν αλλαγες στο Πολυνομοσχέδιο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας.

Κυβερνητικές πηγές μάλιστα εξέφραζαν την εκίμηση πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κινήθηκε επικοινωνιακά με στόχο να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Ο Αντώνης Σαμαράς πάντως κατά την αυριανή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καλώντας τους υπουργούς του να επιταχύνουν τους ρυθμούς του ενώ παράλληλα θα κλείσει για μια ακόμα φορά τα σενάρια ανασχηματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα