Ένα ταξίδι στη μουσική, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, με τη μαγική φωνή και την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη πραγματοποιείται, κάθε Σάββατο, στο Σταυρό του Νότου Plus (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος). Ύστερα από τις sold out παραστάσεις της, στη Θεσσαλονίκη, η νεαρή ερμηνεύτρια επιστρέφει στο μουσικό στέκι από όπου πρωτοξεκίνησε τις ζωντανές της εμφανίσεις. Γεμάτη ενθουσιασμό και αστείρευτο κέφι, η πολυτάλαντη καλλιτέχνης υποδέχεται το κοινό της με μια βαλίτσα γεμάτη καινούρια τραγούδια

από το επερχόμενο άλμπουμ της, καθώς και παλιές, αγαπημένες της επιτυχίες. Η νέα της δισκογραφική δουλειά φέρει τον τίτλο «μετακόμιση τώρα» και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το κομμάτι «μονάχα εγώ», που έχει ήδη εντυπωσιάσει και αγαπηθεί πολύ, σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη επιτυχίες από το προσωπικό της ρεπερτόριο, μεταξύ άλλων τα κομμάτια «έλα», «αττική οδός», «τα λέμε», «η αγάπη αργεί», «κόψε και μοίρασε», καθώς και άλλα γνωστά διασκευασμένα τραγούδια, που καλείται να ερμηνεύσει με το δικό της μοναδικό τρόπο. Με πάντα δυναμική παρουσία στα live της και φωνή που καθηλώνει, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κινείται με χαρακτηριστική άνεση σε όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού, από το ροκ στο έντεχνο μέχρι και σε πιο λαϊκά μονοπάτια. Η ώρα έναρξης των μουσικών παραστάσεων έχει οριστεί για τις 11 μ.μ. με τιμή εισόδου 10 ευρώ. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για κρατήσεις είναι 210-9226975 και 210-9239031.

Keywords
Τυχαία Θέματα