Εξάρθρωση σπείρας ληστών από την Ημαθία

Σπείρα που χτύπαγε ντίλερ κοσμημάτων ή και ιδιώτες που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής. Η σπείρα είχε «έδρα» τη Βέροια.

Τα μέλη της παρακολουθούσαν όσους μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα σε όλη τη χώρα , έστηναν ενέδρα και τους λήστευαν.

Όταν τα θύματά τους με τα χρήματα ή τα κοσμήματα επιβιβάζονταν στα αυτοκίνητά τους, τα μέλη της σπείρας τους ακολουθούσαν με δικά τους αυτοκίνητά τους και όταν αυτά έφταναν στον προορισμό τους, με χρήση σωματικής

βίας τους αφαιρούσαν τα χρήματα ή το αυτοκίνητο καθώς συνήθως στο χώρο αποσκευών υπήρχαν τα κοσμήματα. Συνελήφθησαν στη Βέροια δύο Ρομά, μέλη της σπείρας, ηλικίας 22 και 28 ετών, ενώ την επομένη συνελήφθη στις Αχαρνές άλλος ένας 24χρονος Ρομά. Ακόμη αναζητούνται άλλοι τρεις Ρομά, ηλικίας 17, 19 και 21 ετών, μέλη της σπείρας.

Σε έρευνες που έγιναν στις κατοικίες των δραστών στη Βέροια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), διάφορα κοσμήματα και ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 7.700 ευρώ καθώς και ένα Ι.Χ.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα