Γοητευμένος από τη Jennifer Lawrence ο Liam Hemsworth

Γοητευμένος από την προσωπικότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία “Hunger Games”, και κάτοχο ήδη ενός Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, Jennifer Lawrence, δηλώνει ο ηθοποιός Liam Hemsworth.

Ο οποίος είχε μόνο

καλά λόγια να πει για το νέο “αγαπημένο κορίτσι” του Χόλιγουντ, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ο κίνδυνος να… πάρουν αέρα τα μυαλά της Jennifer Lawrence, μετά το Όσκαρ και την αλματώδη πρόοδο που σημειώνει στην καριέρα της.

“Δεν ξέρετε με ποιά έχετε να κάνετε. Είναι υπέροχη. Το Όσκαρ και η επιτυχία δεν την έχουν αλλάξει. Δεν θα μπορούσαν να την αλλάξει. Είναι πάντα προγειωμένη και γεμάτη μετριοπάθεια. Όταν την γνώρισα για πρώτη φορά, είδα μια κοπέλα γεμάτη ενέργεια, πάθος για τη ζωή, και αφοσίωση στη δουλειά της. Έτσι παραμένει”, δήλωσε ο Liam Hemsworth.

Τα λόγια… πάθους του Liam Hemsworth για τη Jennifer Lawrence βέβαια αποκτούν πρόσθετη αξία από το γεγονός ότι ο νεαρός ηθοποιός είναι αρραβωνισμένος με τη νεαρή σταρ της μουσικής Miley Cyrus, η συμπεριφορά της οποίας στα χρόνια της δικής της επιτυχίας, κάθε άλλο παρά… ισορροπημένη φαντάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα