Η Demi Moore ζητάει διατροφή από τον Ashton Kutcher!

«Παρακαλώ υποδεχτείτε τον μπαμπά του Ashton Kutcher», είπε ο Ricky Gervais υποδεχόμενος τον Bruce Willis στις Χρυσές Σφαίρες του 2011, σε μια ατάκα που έγραψε την δική της ιστορία. Τότε, η 50χρονη σήμερα Demi Moore ήταν ακόμα με τον 35χρονο Ashton Kutcher και η νύξη

στην διαφορά ηλικίας του με τον πρώην της, «Πολύ σκληρό για να πεθάνει», Bruce Willis προκάλεσε την θυμηδία του κοινού, αλλά την έκδηλη αμηχανία του δεύτερου.

Λίγους μήνες μετά ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσα στο «αταίριαστο» ζευγάρι του Χόλυγουντ αλλά και φημολογία για τα αίτια του χωρισμού.

Βέβαια οι δυο τους, Moore και Kutcher, δεν έχουν ακόμα διαζευχθεί επισήμως. Και τώρα, όταν έφθασε προφανώς η αποφράδα εκείνη ημέρα, είναι ο «γιος» που καλείται από τη «μάνα» να πληρώσει την διατροφή!

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα «TMZ.com», μέρος όσων κατέθεσε χθες η Moore σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, η διάσημη ηθοποιός ζητάει από τον Kutcher την καταβολή διατροφής αλλά και των δικαστικών εξόδων για το επικείμενο διαζύγιο. Το ύψος της απαιτούμενης διατροφής δεν διέρρευσε.

Μα καλά, θα αναρωτηθείτε, είναι πιο πλούσιος αυτός από αυτήν;

Η απάντηση είναι ότι ο Ashton Kutcher, εκμεταλλευόμενος και την διασημότητα από την σχέση του με την Moore, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημοφιλέστατη σειρά «Two and a half men» και κατατάσσεται από το «Forbes» στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων τηλεοπτικών ηθοποιών.

«Payback time», είναι σαν να λέει η Demi Moore, η οποία, όπως λέγεται, ποτέ δεν ξεπέρασε στα αλήθεια τον χωρισμό αλλά και τις συζυγικές απάτες και περίμενε με αγωνία για την ώρα της εκδίκησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα