Η Kristen Stewart επιστρέφει στον “αμαρτωλό” ρόλο

Η Kristen Stewart επιστρέφει στον πιο… αμαρτωλό ρόλο της μέχρι σήμερα καριέρας της, όπως επιβεβαίωσε η ίδια, καθώς συμφώνησε να ερμηνεύσει και πάλι τη Χιονάτη, στο sequel της ταινίας “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός”.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η έτερη… πέτρα του σκανδάλου δεν θα βρίσκεται στα πλατό μαζί της, καθώς την ταινία δεν θα σκηνοθετήσει ο Rupert Sanders, καθώς η εταιρεία

παραγωγής Universal που κλήθηκε ουσιαστικά να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και την Stewart, προτίμησε όπως αναμενόταν τη νεαρή πρωταγωνίστρια του ‘Twilight”.

Πριν από μερικούς μήνες, η Kristen Stewart και ο Ruper Sanders πρωταγωνίστησαν σε ερωτικό σκάνδαλο, καθώς είχαν παράνομη σχέση, παρόλο που ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ενώ εκείνη έχει δεσμό με τον συμπρωταγωνιστή της στο Twilight Robert Pattinson, και σχεδίαζαν τον γάμο τους.

Η αποκάλυψη του εξωσυζυγικού δεσμού, που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες, είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσουν ο Pattinson και η Stewart, μετά από μερικές εβδομάδες ωστόσο ο νεαρός ηθοποιός δέχτηκε τη συγγνώμη της αγαπημένης του, και σήμερα είναι και πάλι μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα