“Η Ελλάδα είναι η Σπιναλόγκα της Ευρώπης”

Η Βικτόρια Χίσλοπ έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα από “Το Νησί”, την τηλεοπτική παραγωγή του “Mega”, που στηρίχτηκε στο βιβλίο της για τους Έλληνες που έδιναν μάχη με την νόσο του Χάνσεν, και γνώριζαν την ίδια στιγμή τον αποκλεισμό και την αποξένωση από την υπόλοιπη κοινωνία.

Έκτοτε, η διάσημη συγγραφέας στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τη χώρα μας, και τον αγώνα των Ελλήνων να ξεπεράσουμε την κρίση.

“Η ομορφιά

της Ελλάδας δεν έχει επηρεαστεί στο παραμικρό από την κρίση. Όπου βρίσκομαι επαναλαμβάνω το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Οι Έλληνες είναι ένας περήφανος λαός. Να θυμάστε ότι έχετε περάσει και στο παρελθόν πολύ δύσκολους καιρούς, αλλά επιβιώσατε και τα καταφέρατε. Το ίδιο θα κάνετε και τώρα. Μείνετε δυνατοί”, δηλώνει η Βικτόρια Χίσλοπ, στο πλαίσιο συνέντευξης την οποία παραχωρεί στο “Έθνος της Κυριακής”.

Δεν παραλείπει μάλιστα να προχωρήσει και σε μια παρομοίωση με την ιστορία της Σπιναλόγκας: “Οι Έλληνες αισθάνονται απομονωμένοι. Να μην ξεχνάμε ότι η ιστορία της Σπιναλόγκας είχε χάπι εντ, αφού οι ασθενείς θεραπεύτηκαν”, καταλήγει η Βικτόρια Χίσλοπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα