Η κολεξιόν της 7χρονης Suri Cruise!

Την δική της κολεξιόν ρούχων λανσάρει η Suri Cruise και ας είναι μόλις 7 ετών!

Η διάσημη κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes ‘έκλεισε’ συμφωνία 1.5 εκατομμυρίου λιρών με κατάστημα ρούχων στη Ν. Υόρκη, προκειμένου να φιλοξενήσουν τα ρούχα με την ονομασία ‘Suri’ το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αν η σειρά ρούχων ‘Suri’ πάει καλά σε πωλήσεις θα επεκταθεί και σε άλλα καταστήματα στη Βόρεια Αμερική το 2014. Όπως ανέφερε μία πηγή, η Suri μπορεί

να είναι μόνο 7 ετών ακόμ, όμως ενδιαφέρεται πολύ για τα ρούχα. Επίσης λόγω του ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά για εκείνη όπου προσπαθεί να προσαρμοστεί με τις αλλαγές στη ζωή της μετά το χωρισμό των γονιών της, η ασχολία αυτή είναι κάτι σαν χόμπι για εκείνη και της κάνει πολύ καλό, χωρίς να της αλλάζει την ζωή της.

«Σε κάθε κοριτσάκι θα άρεσε να βλέπει τα ρουχαλάκια των ονείρων του τα οποία θα ζωγράφιζε, να γίνονται αληθινά χωρίς ν’ αλλάζει τίποτα απολύτως πάνω τους», είπε η πηγή.

Η αρχική ιδέα ήταν η Suri να δημιουργήσει ένα δικό της blog μόδας με ρουχαλάκια που η ίδια θα σχεδίαζε σαν ζωγραφιές, όμως το σκεπτικό διευρύνθηκε αφού πολλές επώνυμες εταιρείες προσέγγισαν την Katie για μία φυσική κολεξιόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα