Η Λένα ξεκινάει περιοδεία

Τρία χρόνια μετά από τον θρίαμβό της στη Eurovision ξεκινάει η δεύτερη τουρνέ της Lena Meyer-Landrut.

Από την ημέρα που η γλυκιά Lena κέρδισε την πρώτη θέση στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, οι κακές γλώσσες δεν λένε να πάψουν: Οι καλύτερες ημέρες της βρίσκονται πίσω της, στις συνεντεύξεις της παρουσιάζεται ανάγωγη και η μουσική της δραστηριότητα λίγη.

Όμως

η 21χρονη πλέον τραγουδίστρια έχει βαλθεί να τους διαψεύσει όλους. Για τον σκοπό αυτό σχεδιάζει να σαρώσει 13 γερμανικές πόλεις, παρότι οι χώροι που θα εμφανισθεί είναι μικρότεροι σε σχέση με την πρώτη της περιοδεία, λίγο μετά τον θρίαμβό της. Τότε, οι κακεντρεχείς σχολίαζαν το γεγονός ότι οι αίθουσες παρέμεναν μισοάδειες, αν και τα 7.000 ή 9.000 εισιτήρια που έκοβε έκαναν τους περισσότερους από τους συναδέλφους της να φθονούν.

Η ίδια δηλώνει χαρούμενη με την αλλαγή αυτή και δεν την θεωρεί δείγμα του ότι η καριέρα της πήρε την κατιούσα. Οι χώροι της ταιριάζουν περισσότερο και η ατμόσφαιρα είναι πιο άνετη και ακουστική.

Ο νέος της δίσκος, παρότι αδυνατεί να αγγίξει τα ύψη πωλήσεων της πλατινένιας επιτυχίας της έχει γίνει απλά χρυσός, αλλά αποσπά καλύτερες κριτικές. Και η νεαρή ακόμα Lena δείχνει ενθουσιασμένη για την ποιοτική της επάνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα