Η σύζυγος του Will Smith στην παραλία

Όλο και πιο σέξι δείχνει η Jada Pinkett Smith όπως φαίνεται από τις πρόσφατες φωτογραφίες που την δείχνουν σε παραλία της Χαβάη με λευκό μπικίνι.

Η 41χρονη ηθοποιός και σύζυγος του Will Smith, βρέθηκε στην παραλία με την 12χρονη κόρη της Willow, η οποία έπαιζε με τα κύματα, ενώ η ίδια η Jada μέσα στο λευκό, αθλητικό της μπικίνι, έκανε περισσότερο ηλιοθεραπεία μιας και απ’ ότι φάνηκε, δεν βρήκε και τόσο

ζεστό το νερό της θάλασσας.

Η διάσημη ηθοποιός δεν είχε ποτέ πρόβλημα να δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της μιας και είναι απόκτημα πολλών θυσιών όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είχε δηλώσει η ίδια παλιότερα δεν τρώει απλά για ευχαρίστηση. Έχοντας για γιαγιά μια γυναίκα η οποία δεν μαγείρευε καθόλου καλά, η Jada έμαθε να τρώει μόνο όταν έπρεπε να ικανοποιήσει την ανάγκη της για πείνα και για κανένα άλλον λόγο.

«Η γιαγιά μου μαγείρευε απαίσια και μου έλεγε συνέχεια ότι δεν πρέπει να τρώμε μόνο για να ικανοποιούμε την λαιμαργία μας, αλλά μόνο όταν πεινάμε πραγματικά. Στα χρόνια που ακολούθησαν υιοθέτησα την άποψη της κι έτσι ποτέ δεν έτρωγα περιττές τροφές. Φροντίζω μέχρι και σήμερα να τρώω πολλά λαχανικά και φρούτα με πολλές πρωτεΐνες οι οποίες βοηθάνε και στην καλή διατήρηση του δέρματος», δήλωσε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα