Η Τσαπανίδου… παρέδωσε τα ηνία της εκπομπής

Ποδαρικό με… ανατροπή για την Πόπη Τσαπανίδου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “ΣΚΑΪ Τώρα” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε διάθεση για διαφορετικό ξεκίνημα στη σημερινή εκπομπή της, με την οποία καλωσόρισε την έλευση του 2013 και τηλεοπτικά.

Έτσι, με σχετικό μήνυμα το οποίο είχε ανεβάσει νωρίτερα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, καλούσε τους χρήστες του διαδικτύου να απαντήσουν σε ερώτηση για το τι θα έκαναν εκείνοι αν είχαν κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου που κληρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και

στη συνέχεια, παρουσίασε με κοντινά πλάνα τις προτάσεις των διαδικτυακών φίλων της εκπομπής, ξεκινώντας μικρή συζήτηση για τις πιο ευφάνταστες και πνευματώδεις από αυτές.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανήκει στην κατηγορία των “αναγνωρίσιμων” δημοσιογράφων της τηλεόρασης, που κατανόησαν νωρίς τη δύναμη του διαδικτύου, και συχνά εμπλουτίζει την εκπομπή της με αντίστοιχες διαδραστικες ιδέες.

Μια αντίστοιχη τακτική εφαρμόζει, επίσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο την εκπομπή “ΣΚΑΪ Life”, στο μεσημβρινό μαγκαζίνο του σταθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα