Και… επίσημα φτιάχνει βρεφονηπιακούς σταθμούς η Χρυσή Αυγή (video)

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος προανήγγειλαν στην εκδήλωση που κάνει το κόμμα στην Χερσόνησο της Κρήτης την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων «για να συνεχισθεί η Διάπλαση των Παίδων» όπως την χαρακτήρισαν παρά τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί.

Να σημειώσουμε ότι σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» αναφερόταν ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου

είχε στα άμεσα πλάνα της την ίδρυση παιδικών σταθμών.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι δύο βουλευτές αυτοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες , που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους.

Ακόμη υπογράμμισαν ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.

Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας».

Εξάλλου αφού μίλησαν για άνοδο της «Χρυσής Αυγής» υποστήριξαν ότι στόχος τους στις επόμενες εκλογές είναι να εκλέξουν 2 βουλευτές στην Κρήτη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο που αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι επρόκειτο για φάρσα.

Έξω από το ξενοδοχείο βρέθηκε μερίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν επεισόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα