Καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στη νέα εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ανυποψίαστοι οδηγοί, που κινούνταν στη νέα εθνική οδό Αντιρρίου –Ιωαννίνων βλέποντας μπροστά τους να διαδραματίζονται απίστευτες σκηνές σε ώρα πυκνής κίνησης, με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να καταδιώκουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

Το κυνηγητό ευτυχώς πήρε τέλος λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, όταν οι άνδρες της Αστυνομίας, κατάφεραν να εγκλωβίζουν και ακινητοποιήσουν το ύποπτο αυτοκίνητο, με τους τρεις Αλβανούς επιβάτες ηλικίας 28, 27 και 25 χρόνων.

Σκεπτόμενοι

έξυπνα, είχαν προλάβει να πετάξουν στο δρόμο μια σακούλα που περιείχε δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 110 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν, ενώ πάνω στους διακινητές οι αστυνομικοί κατέσχεσαν έξι κινητά, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, 70 ευρώ και μια φωτογραφική μηχανή.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ αναζητούνται οι προμηθευτές τους.

Η διακίνηση ναρκωτικών όμως δεν έχει τέλος. Ακόμα ένας 66χρονος άνδρας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, όταν στο σπίτι του, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65,8 γραμμαρίων και άλλη μια με κοκαΐνη βάρους 0,9 του γραμμαρίου.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 1.160 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών

Keywords
Τυχαία Θέματα