Καταστήματα Goody’s και Flocafé στη Λιβύη

Πιστός στη δέσμευσή του για εξωστρέφεια και συνεχή προβολή της δυναμικής της ελληνικής επιχειρηματικότητας στις αγορές του εξωτερικού, ο όμιλος Vivartia προχώρησε σε νέα στρατηγική συμφωνία για την επέκταση του κλάδου εστίασης στην αγορά της Λιβύης.

Όπως προβλέπεται στην συμφωνία, θα λειτουργήσουν τουλάχιστον 10 εστιατορία Goody’s και 10 καταστήματα Flocafé σε όλα τα μεγάλα

αστικά κέντρα της χώρας, ενώ τα πρώτα καταστήματα και των δύο αλυσίδων αναμένεται να έχουν λειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Η συμφωνία έρχεται να επισφραγίσει το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί με συνέπεια ο Όμιλος Εστίασης Goody’s- Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

“Ο Όμιλος εστίασης, μετά από τα νέα καταστήματα στις αγορές των Βαλκανίων και της Β. Ευρώπης, κάνει τώρα το πρώτο του βήμα και στην αναπτυσσόμενη αγορά της Β. Αφρικής. Η νέα συμφωνία με την Tasty Franchise Ltd για 20 νέα καταστήματα, προσθέτει άλλη μια χώρα στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, στοχεύοντας σε 7 εκατ. νέους καταναλωτές που θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας”, ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Vivartia Γιάννης Αρτινός.

Keywords
Τυχαία Θέματα