Κάθειρξη 94 ετών σε Αφγανούς και Πακιστανούς για ληστεία στην Κω

Συνολική ποινή κάθειρξης 94 ετών και φυλάκιση 30 μηνών χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, «μοιράστηκαν» χθες στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, πέντε Αφγανοί και πέντε Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία από κοινού και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Η υπόθεση, όπως αναφέρει το rodiaki.gr, αφορά ληστεία που κατηγορούνται ότι διέπραξαν οι αλλοδαποί τον Μάιο του 2012 σε βάρος δύο Πακιστανών στην Κω και η οποία εκδικάστηκε χθες από το δικαστήριο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασία και οι δέκα κατηγορούμενοι κρίθηκαν

ένοχοι με τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας και επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και φυλάκιση 3 μηνών (έκαστο) στους: Abdullah Khan του Ahmad, Asif Khan του Rasik και Firozshah Khan του Hosenshah και κάθειρξη 7 ετών και φυλάκιση 3 μηνών (έκαστος) στους: Afiz Mohammad του Jamri, Ahmet Mohtar του Soultan, Egaz Hadisa του Sha, Wilam Dasgir του Husein, Abdulkafur Gourbas του Chatzinohabas, Hender Yasir του Fazil και Alamshir Amir του Amir.

Το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, αποφάσισε επίσης η έφεση των κατηγορουμένων να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και εφόσον εκτίσουν τη ποινή που τους επιβλήθηκε να απελαθούν.

Keywords
Αναζητήσεις
listeia se pakistanous
Τυχαία Θέματα