Η Αγγλία στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…

Λήξη συναγερμού στην Αγγλία, μετά το κλείσιμο του αυτοκινητοδρόμου M6 έπειτα από απόφαση της βρετανικής Αστυνομίας, λόγω ύποπτου σταθμευμένου οχήματος.

Σύμφωνα με πηγή του πρακτορείου Reuters, το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά σε πρατήριο καυσίμων βόρεια του Κόβεντρι, στην κεντρική Αγγλία, λίγα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μπέρμιγχαμ.

Τελικά, αποδείχθηκε πως δεν επρόκειτο για κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αλλά για απόπειρα ληστείας των καυσίμων από το βενζινάδικο.

Παράλληλα, κλειστός

έμεινε για αρκετή ώρα και σταθμός του μετρό στο Λονδίνο, έπειτα από καταγγελίες ότι κυκλοφορεί εκεί άνδρας με μαχαίρι. Οι έρευνες, όμως, δεν επιβεβαίωσαν τις σχετικές πληροφορίες.

Ολα τα παραπάνω είναι ασφαλώς ενδεικτικά του κλίματος στην Αγγλία μετά τη δολοφονία του στρατιώτη, κοντά στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε ακόμη πως νωρίτερα αναστάτωση προκλήθηκε όταν επιβατικό αεροσκάφος που προερχόταν από το Πακιστάν και επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ εξετράπη της πορείας του.

Τελικά το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, στα ανατολικά του Λονδίνου.

Ακόμη, στο Χίθροου άλλο αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση επειδή σμήνος πουλιών είχε μπει στον κινητήρα και προκάλεσε φωτιά. Οι αρχές φοβήθηκαν για τρομοκρατική επίθεση, αλλά και το συγκεκριμένο περιστατικό ευτυχώς αποδείχθηκε αθώο.

Keywords
Τυχαία Θέματα