Κόντρα Στουρνάρα, Κασιδιάρη για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Η φράση του Γιάννη Στουρνάρα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας αποτέλεσαν μια μεγάλη στιγμή για τον ελληνισμό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτό πάντως δημιούργησε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η άποψη του κ. Στουρνάρα ότι οι Ολυμπιακοί του 2004 έγιναν με χαμηλό κόστος!

Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Πανούση για την αξιοποίηση των ολυμπιακών ακινήτων και το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων απάντησε πως : «Δεν φταίνε οι Ολυμπιακοί Αγώνες για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ήταν μεγάλη στιγμή για τον ελληνισμό και έγιναν με χαμηλό κόστος (!). Το γεγονός ότι πέσαμε σε μια λήθη και οδηγηθήκαμε στην κρίση δεν φταίνε οι Ολυμπιακοί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος παίρνοντας το λόγο απάντησε με το δικό του τρόπο στον υπουργό λέγοντας ότι «μεγάλη στιγμή για τον ελληνισμό ήταν η μάχη του Μαραθώνα, η ναυμαχία της Σαλαμίνας, η ανακήρυξη της ελληνικής ανεξαρτησίας μετά την επανάσταση του 1821 κι όχι οι Ολυμπιακοί που τα… οικονόμησαν κάποιοι εργολάβοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα